دامنه نوسان بورس محدود شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۶۰ لیتر سهمیه بنزین خردادماه امشب واریز می‌شود وجود ۵۶۰ هزار واحد خالی در کشور آخرین تحولات بازار پس از وقوع حادثه هوایی یارانه معیشتی، امشب قابل برداشت است (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) سال گذشته ۴۲۸۰ میلیارد ریال غرامت به کشاورزان پرداخت شد یارانه نقدی اردیبهشت ۱۴۰۳ کی واریز می‌شود + جزئیات فعال کارگری: کارفرمایان برای تبدیل وضعیت شغلی کارگران همکاری کنند واکنش شخصیت‌های اقتصادی به شهادت رییس‌جمهور مصرف گاز در ایران ۶ برابر متوسط جهانی وضعیت پرشدگی سد‌های خراسان‌رضوی و کشور + جدول (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا، دلار، سکه و ارز دیجیتال در بازار امروز (دوشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) اونس جهانی رکورد زد بورس تعطیل شد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) ۱۰ واحد منزل مسکونی رایگان به مدت ۳ ماه در اختیار خانواده‌های سیل زده سپاه ۶۹ مشهد پیشرفت برقی‌سازی خط راه‌آهن مشهد-تهران صفر است | ۱۰۰ واگن مسافربری نو وارد شبکه حمل‌ونقل ریلی می‌شود نرخ میوه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) + جدول رئیس دایره بیمه کشاورزی خراسان‌رضوی: پرداخت غرامت به کشاورزان استان به‌سرعت انجام می‌شود بورس ۶۲ هزار واحد ریخت! | ۹۴ درصد نماد‌ها منفی شدند (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) قیمت طلا و سکه در بازار امروز مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) مبلغ اجاره آپارتمان در منطقه راهنمایی مشهد سر به فلک کشید (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آخرین وضعیت فعالیت بازار طلای مشهد (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) | حباب در سکه همچنان وجود دارد
سرخط خبرها

نخستین همایش بین‌المللی «غذای طیب» در مشهد برگزار شد|ترسیم نقشه راه توسعه الگوی «غذای طیب» در عرصه جهانی

  • کد خبر: ۱۳۳۸۹۳
  • ۱۸ آبان ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۱
نخستین همایش بین‌المللی «غذای طیب» در مشهد برگزار شد|ترسیم نقشه راه توسعه الگوی «غذای طیب» در عرصه جهانی
نخستین همایش بین‌المللی غذای طیب امروز با حضور مسئولان، اساتید و نخبگانی از ایران و پنج کشور، کار خود را آغاز کرد تا علاوه‌بر توسعه روابط بین‌المللی با کشور‌های جهان اسلام در حوزه نشان طیب، زمینه‌ای برای تجاری‌سازی و توسعه این برند فراهم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در این همایش دو روزه که نخستین رویداد بین‌المللی موسسه دانش‌بنیان کیفیت رضوی در چشم‌انداز ۱۴۰۴ این مجموعه به‌شمار می‌رود، شرکت‌کنندگان با آخرین دستاورد‌های علمی در خصوص غذای طیب و نیز روش‌های مختلف فرآوری و ارتقاء کیفیت محصولات آشنا خواهند شد. این همایش که امروز و فردا برگزار می‌شود، محور‌هایی همچون پژوهش‌های کاربردی بنیادی، اقتصاد، تجارت مدیریت، فقه و شریعت و استاندارد‌ها را در دستور کار خود دارد.

نشان طیب، هویت‌ساز کشور‌های اسلامی

در این همایش بین‌المللی، دکتر مصطفی قانعی، رئیس همایش با بیان این‌که نشان طیب می‌تواند برای کشور‌های اسلامی هویت‌ساز باشد، گفت: این برند باید نسبت به محصولات موجود در بازار ضمن برخورداری از قابلیت تجاری‌سازی، سلامتی را در سطح وسیع‌تری برای بشر فراهم کند.
وی ادامه داد: مطالعه نشان طیب از سال ۱۳۹۴ آغاز شد و تاکنون روند روبه رشدی داشته است، اما تجاری شدن آن باید با سرعت بیشتری صورت گیرد.

لزوم نگاه فرامرزی به برند طیب

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به سلامت، حلیت، اصالت، برکت و جذابیت به عنوان ارکان نشان طیب اظهار کرد: آنچه می‌تواند به بین‌المللی کردن این نشان کمک کند، استفاده از علم بیوتکنولوژی است که در جهانی کردن طیب نقش دارد.
وی ادامه داد: غذا می‌تواند هم سالم باشد و هم حلال، اما اگر در فرآیند تولید آن به محیط زیست، کیفیت مواد اولیه و... توجه نشود، دیگر طیب نیست.
قانعی ادامه داد: این برند حاصل تحقیق و توسعه است که علاوه‌بر سلامت، جذابیت و برکت، زیست محیط را هم پایش می‌کند.
وی افزود: این نشان با ترکیب سه مقوله ارزش افزوده غذا، ارزش افزوده اقتصادی و اثرگذاری کیفیت محصول، حداکثر بهره‌وری را با تولید بهترین محصول و حداقل آسیب به زمین ایجاد می‌کند.
او با تاکید بر لزوم نگاه فرامرزی به برند طیب گفت: باید برند طیب را از دست کوتاه نظران نجات بدهیم و آن را جهانی کنیم و با این برند کشور را صاحب ثروت کنیم.

الگوی طیب، نماد بالاترین سطح کیفیت است

رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی هم در این همایش گفت: غذای طیب می‌تواند نماد بالاترین سطح کیفیت در تمام مراحل زنجیره تولید تا مصرف محصولات باشد و اگر بتوانیم الگوی طیب را در جوامع اسلامی توسعه دهیم، این امر ضامن ایمنی و سلامت مواد غذایی خواهد شد.
دکتر محمدعلی رضوی ادامه داد: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی از سال ۱۳۹۴ مطالعه و تحقیق درباره طیب را آغاز کرد و با انجام ۲۰ طرح پژوهشی، در حال حاضر الگوی ارزیابی کیفیت و رتبه‌بندی برخی محصولات را با حمایت‌های مادی و معنوی موسسه کیفیت رضوی و معاونت علمی ریاست جمهوری طراحی و اجرا کرده است.
رئیس موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی افزود: مفهوم طیب هنوز در نقطه آغاز است و باید تلاش‌های مضاعفی را برای فراگیری و تجاری‌سازی آن نه تنها در حوزه غذا بلکه در همه عرصه‌های زندگی انجام دهیم.
گفتنی است، نخستین همایش بین‌المللی غذای طیب فردا که از امروز آغاز شده، فردا نیز ادامه خواهد یافت و کارشناسان داخلی خارجی با ارائه نظرات و دیدگاه‌های خود، نقشه راه تقویت الگوی طیب و غذای طیب را تدوین خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->